11 Eylül 2025 Perşembe

10:10   MEDYA GRUBUNA ŞOK BASKıN: CAN HOLDING’E MALI SORUŞTURMA DERINLEŞIYOR   10:03   MERCEK’TEN TATLı BIR GELECEK: MERSIN’DE PASTA ŞEFLERI YETIŞIYOR   23:55   KADıKÖY’DE HALKıN İSYANı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   23:25   BAŞLıK: ÖZGÜR ÖZEL’DEN İKTIDARA TARIHI ÇıKıŞ: "MAJESTELERININ MUHALEFETI DEĞILIZ, AK TOROSLAR ÇETESINE BOYUN EĞMEYIZ!"   22:53   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLIYI EZENI AFFETMEYECEĞIZ!” – KADıKÖY’DE 125 BIN KIŞILIK TEPK   22:30   DARBE, DAVA, DAYANıŞMA: DİSK TARIHI’NIN EN KARANLıK SAYFASı KITAPLA AYDıNLANıYOR9   20:54   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:01   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA  
 
     
   

Hayırsever Arıkan, Yenişehir Belediyesi’ne ambulans bağışladı.


Hayırsever Yaşar Arıkan, tutumlu yaşamından arttırarak oluşturduğu birikiminden, Yenişehir Belediyesi’ne bir ambulans alarak bağışladı.

 

Tarih : 30 Kasım 2019 Cumartesi 02:56   Okunma : 1612

Hayırsever Yaşar Arıkan, tutumlu yaşamından arttırarak oluşturduğu birikiminden, Yenişehir Belediyesi’ne bir ambulans alarak bağışladı.  Hayırsever Arıkan’ın davranışı karşısında Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kendisine bir plaket ve teşekkür belgesi verdi. Özyiğit ayrıca Yaşar Arıkan’ın ulvi davranışının toplumun diğer kesimlerine örnek olması amacıyla, meclise bir teklif vereceğini ve hayırsever Arıkan’ın adının bir belediye iştiraki ya da bir parka verilmesini önereceğini söyledi.

Emekli hayırsever Yaşar Arıkan, tüm birikiminin büyük bölümünü gözden çıkararak Yenişehirlilerin kullanımı için Yenişehir Belediyesi’ne bir ambulans bağışladı. Yenişehir Belediyesi önünde hayırsever Emekli Asker Yaşar Arıkan’a belediye başkanı Abdullah Özyiğit tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmada, hayırsever Arıkan’a göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Başkan Özyiğit, “Yaşar Arıkan ağabeyimiz ile uzun yıllara dayanan bir hukukumuz var. Kendisi Emekli askerdir. Bir gün beni arayarak, (çok ta varlık içerisinde olduğundan değil, tasarruf ederek biriktirdiklerini) ‘ben birikimimi halkımıza bağışlamak istiyorum’ dedi. Ve belediyemize bir ambulans bağışladı. Bu ulvi davranışından ötürü Yaşar Arıkan ağabeyimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmasında, ülkenin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini ve böylesi bir dönemde paylaşmanın daha fazla önem taşıdığına işaret eden belediye başkanı Abdullah Özyiğit, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşların geçim sıkıntısı yaşadığı bir dönemi görüyoruz. İlk defa olarak da toplu intiharlara tanık oldu Türkiye Cumhuriyetinde. Bu zor koşullarda olan olmayanı gözetmek, koruyup kollamak zorundadır.

Dayanışmayı toplumun her katmanında göstermek zorundadır.  Dolayısıyla bugünün koşullarında vardan vermek çok kolaydır. Çoktan bir bölümünü vermek de kolaydır. Ama ben biliyorum ki çok fazla olmayan belli bir birikiminin büyük bölümünü bugün belediyemize ve Yenişehir halkına hediye etmekten, onların yaşamına katkı sunması için vermekten çekinmeyen bu yüce gönüllü insanı sizlerin huzurunda tebrik etmek istiyorum.  Yaşar Arıkan’ın bu ulvi davranışını toplumun her kesimine yaymak amacıyla meclisimize, Yaşar Arıkan ağabeyimizin adının bir belediye girişimi ya da  parkımızda yaşatılmasını öneri olarak getireceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA